Spansk rispanna med chorizo och grönsaker
Spansk rispanna med chorizo och grönsaker
Spansk rispanna med chorizo och grönsaker

Spansk rispanna med chorizo och grönsaker

349965671930006
Spansk rispanna med chorizo1 fp chorizo, 210 g1 msk neutral olja½-1 rödlök1 paprika1 msk neutral olja1 msk tomatpuré½ tsk salt1 fp basmitiris quick´n´easy, 250 g1 fp babyspenat, 65 gVitlöksyoghurt1 fp matyoghurt, 2 dl½ tsk salt1 vitlöksklyfta
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna, en stekpanna, liten skål och alla ingredienser.2. Rispanna: Skär chorizo i 2 cm bitar. Hetta upp stekpannan med neutral olja och stek chorizon på medelhög värme i ca 2 min. Undertiden du steker, strimla rödlök och skär paprika i tärningar. Tillsätt grönsakerna i pannan och stek i ytterligare 3 min.3. Rispanna forts: Hetta upp traktörpannan med neutral olja på medelhög värme. Tillsätt tomatpuré, salt och ris. Dela ner riset med en träsked och fortsätt stek i ytterligare ca 3 min tills allt är varmt.4. Rör ner babyspenat, chorizon och grönsakerna i rispannan.5. Vitlöksyoghurt: Blanda yoghurt, salt och riven vitlök i skålen.6. Servera direkt ur pannan tillsammans med vitlöksyoghurten!