Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta

Sparris- och tryffelpasta

349805030750000
Sparris och tryffelpasta2 knippe grön sparris2 fp Martimucci Orecchiettepasta, 800 g2 msk olivolja2 fp tryffelsås, 800 g2 fp babyspenat, 130 g1 fp hyvlad parmesan, 80 g
159 kr
1. Förbered: Sätt på en stor kastrull med vatten till pastan. Salta 1/2 msk per liter vatten. Ta fram en mindre kastrull till sås.2. Värm såsen i den mindre kastrullen.3. Dela sparrisen i 3-4 bitar och koka i pastavattnet, lyft ur efter ca 1-2 min med hjälp av en sil.4. Häll ner pastan i det kokande vatten. Koktid se förpackning.5. Häll av vattnet från pastan. Häll i lite olivolja.6. Blanda sparris och babyspenat i tryffelsåsen. Servera på varsin tallrik. Toppa med parmesan.