Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta
Sparris- och tryffelpasta

Sparris- och tryffelpasta

849605632690004
Sparris och tryffelpasta1 fp tryffelsås, 400 g1 knippe grön sparris1 fp Martimucci orrechiettepasta, 400 g 1 msk olivolja1 fp babyspenat, 65 g1 fp riven parmesan, 50 g
0 kr
1. Förbered: Sätt på en stor kastrull med vatten till pastan. Salta 1/2 msk per liter vatten. Ta fram en mindre kastrull till sås.2. Värm såsen i den mindre kastrullen.3. Dela sparrisen i 3-4 bitar och koka i pastavattnet, lyft ur efter ca 1-2 min med hjälp av en sil.4. Häll ner pastan i det kokande vatten. Koktid se förpackning.5. Häll av vattnet från pastan. Häll i lite olivolja.6. Blanda sparris och babyspenat i tryffelsåsen. Servera på varsin tallrik. Toppa med parmesan.