Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål

Stekt gnocchi med champinjon och grönkål

249374199910005
Gnocchi3 msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kg1 fp champinjoner, 250 g 1 fp grönkål, 225 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp riven hårdost, 50 g  1 citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och fräs gnocchin på medelhög värme i 5 min, tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallrikarna. Skiva champinjon och strimla kålen undertiden du steker gnocchin.3. Fortsättning: Fräs svampen, grönkålen, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja i pannan på medelhög värme i 3 min.4. Vänd ner gnocchin, riven hårdost, skal och saft från citron (börja med saften från ½ citron) i pannan. Tillsätt mer citron om ni önskar lite mer syra.5. Servera direkt ur pannan!