![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v9_4p_stekt_gnocchi_med_svamp_f87FqKn.jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f249374199910005_Stektgnocchimedsvampochspenat(4p).jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f249374199910005.jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v9_4p_stekt_gnocchi_med_svamp-thumbImage.jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s249374199910005_Stektgnocchimedsvampochspenat(4p).jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s249374199910005.jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v9_4p_stekt_gnocchi_med_svamp_f87FqKn.jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t249374199910005_Stektgnocchimedsvampochspenat(4p).jpg)
![Stekt gnocchi med champinjon och grönkål Stekt gnocchi med champinjon och grönkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t249374199910005.jpg)
Stekt gnocchi med champinjon och grönkål
249374199910005Gnocchi3 msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kg1 fp champinjoner, 250 g 1 fp grönkål, 225 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp riven hårdost, 50 g 1 citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och fräs gnocchin på medelhög värme i 5 min, tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallrikarna. Skiva champinjon och strimla kålen undertiden du steker gnocchin.3. Fortsättning: Fräs svampen, grönkålen, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja i pannan på medelhög värme i 3 min.4. Vänd ner gnocchin, riven hårdost, skal och saft från citron (börja med saften från ½ citron) i pannan. Tillsätt mer citron om ni önskar lite mer syra.5. Servera direkt ur pannan!