Stekt gnocchi med svamp och grönkål
Stekt gnocchi med svamp och grönkål
Stekt gnocchi med svamp och grönkål

Stekt gnocchi med svamp och grönkål

649474560060002
Gnocchi2 msk olivolja1 fp gnocchi, 500 g1 fp portabellosvamp, 280 g 1 fp grönkål, ca 225 g 1 vitlöksklyfta½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp persilja, 20 g1 fp riven parmesan, 50 g  ½ citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och en tallrik.2. Gnocchi: Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och stek gnocchin på medelhög värme i 5 min. Tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallriken. Skiva portabellosvamp.3. Fräs svampen, grönkål, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja på medelhög värme i 3 min. 4. Hacka persilja. Vänd ner gnocchin, persiljan, riven parmesan, skal och saft från en halv citron (börja med ¼ citron) i pannan.