Stekt gnocchi med svamp och grönkål
Stekt gnocchi med svamp och grönkål
Stekt gnocchi med svamp och grönkål

Stekt gnocchi med svamp och grönkål

249374199910005
Gnocchi1 fp portabellosvamp, 280 g 3 msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kg1 fp grönkål, 225 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp persilja, 20 g1 fp riven parmesan, 50 g  1 citron1 fp salladsmix, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Skiva portabellosvamp. Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och fräs gnocchin på medelhög värme i 5 min. Tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallrikarna. 3. Fräs svampen, grönkål, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja på medelhög värme i 3 min. 4. Hacka persilja. Vänd ner gnocchin, persiljan, riven parmesan, citronskal och saft (börja med saften från ½ citron) i pannan och servera med salladsmix.