Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat

Stekt gnocchi med svamp och spenat

649474560060002
Gnocchi2 msk olivolja1 fp gnocchi, 500 g1 fp portabellosvamp, 280 g 1 msk olivolja1 fp babyspenat, 175 g 1 vitlöksklyfta½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp persilja, 20 g1 fp riven parmesan, 50 g  ½ citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och en tallrik. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och stek gnocchin på medelhög värme i 5 min, tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallriken. Skiva portabellosvamp.3. Fräs svampen, babyspenat, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja på medelhög värme i 3 min i pannan.4. Hacka persilja. Vänd ner gnocchin, persiljan, riven parmesan, skal och saft från en halv citron (börja med ¼ citron) i pannan. Klart att servera!