Stekt gnocchi med svamp och spenat
649474560060002Gnocchi2 msk olivolja1 fp gnocchi, 500 g1 fp portabellosvamp, 280 g 1 msk olivolja1 fp babyspenat, 175 g 1 vitlöksklyfta½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp persilja, 20 g1 fp riven parmesan, 50 g ½ citron
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och en tallrik. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och stek gnocchin på medelhög värme i 5 min, tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallriken. Skiva portabellosvamp.3. Fräs svampen, babyspenat, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja på medelhög värme i 3 min i pannan.4. Hacka persilja. Vänd ner gnocchin, persiljan, riven parmesan, skal och saft från en halv citron (börja med ¼ citron) i pannan. Klart att servera!