
.jpg)


.jpg)


.jpg)

Stekt gnocchi med svamp och spenat
249374199910005Gnocchi1 fp portabellosvamp, 280 g 3 msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kg1 fp babyspenat, 175 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp persilja, 20 g1 fp riven parmesan, 50 g 1 citron1 fp salladsmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Skiva portabellosvamp. Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och fräs gnocchin på medelhög värme i 5 min, tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallrikarna.3. Fräs svampen, babyspenat, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja på medelhög värme i 3 min.4. Hacka persilja. Vänd ner gnocchin, persiljan, riven parmesan, citronskal och saft (börja med saften från ½ citron) i pannan och servera med salladsmix.