Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat
Stekt gnocchi med svamp och spenat

Stekt gnocchi med svamp och spenat

249374199910005
Gnocchi1 fp portabellosvamp, 280 g 3 msk olivolja2 fp gnocchi, 1 kg1 fp babyspenat, 175 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp persilja, 20 g1 fp riven parmesan, 50 g  1 citron1 fp salladsmix, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och 2 tallrikar. Ställ fram alla ingredienser.2. Gnocchi: Skiva portabellosvamp. Hetta upp pannan med rikligt av olivolja och fräs gnocchin på medelhög värme i 5 min, tills den är mjuk inuti och frasig runt om. Lägg över på tallrikarna.3. Fräs svampen, babyspenat, pressad vitlök, salt och svartpeppar i olivolja på medelhög värme i 3 min.4. Hacka persilja. Vänd ner gnocchin, persiljan, riven parmesan, citronskal och saft (börja med saften från ½ citron) i pannan och servera med salladsmix.