Stekt grillost med myntalabnehsås och bulgursallad
Stekt grillost med myntalabnehsås och bulgursallad
Stekt grillost med myntalabnehsås och bulgursallad
Stekt grillost med myntalabnehsås och bulgursallad

Stekt grillost med myntalabnehsås och bulgursallad

349735622630006
1 fp bulgur, 250 g Stekt grillost2 fp grillost, 400 g1 msk neutral olja1 tsk paprikapulverBulgursallad1 fp körsbärstomater, 250 g1 fp salladsmix gul morot, 150 g 2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger½ tsk salt1 fp labneh vitlök/myntasås, 200 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna och stor skål.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekt grillost: Skiva grillost i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp pannan med neutral olja och stek skivorna frasiga i ca 3 min/sida på medelhög värme. Tillsätt paprikapulver mot slutet av stekningen.4. Bulgursallad: Halvera körsbärstomater. Blanda tomaterna med den nykokta bulgurn, salladsmix, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen.5. Servera den nystekta grillosten med bulgursalladen och labneh vitlök/myntasåsen.