


Stekt grillost med myntalabnehsås och bulgursallad
349735622630006Bulgursallad1 fp bulgur, 250 g 1 fp körsbärstomater, 200 g 1 fp salladsmix gul morot, 150 g 2 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger½ tsk saltStek grilloumi2 fp grillost, 400 g1 msk neutral olja1 tsk paprikapulver1 fp labneh vitlök/myntasås, 200 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna och stor skål.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen.3. Stekt grillost: Skiva grillost i 1 cm tjocka skivor. Hetta upp pannan med neutral olja och stek skivorna frasiga ca 3 min/sida på medelhög värme. Tillsätt paprikapulver mot slutet av stekningen.4. Bulgursallad: Halvera körsbärstomater. Blanda tomaterna med den nykokta bulgurn, salladsmix, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen.5. Servera den nystekta grillosten med bulgursalladen och labneh vitlök/myntasåsen.