Stekt laxfilé med quinoa- & vitostsallad
Stekt laxfilé med quinoa- & vitostsallad
Stekt laxfilé med quinoa- & vitostsallad

Stekt laxfilé med quinoa- & vitostsallad

749764255060005
Stekt laxfilé1 fp laxfilé, 500 g1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 msk olivoljaQuinoa- & vitostsallad 1 fp quinoa, 250 g1 rödlök1 fp vitost, 150 g1 fp körsbärstomater, 250 g1 fp babyspenat, 65 g1 röd grapefrukt2 krm salt1 msk olivolja1 msk balsamvinäger
0 kr
1. Förbered: Koka upp vatten till quinoa. Ta fram en stekpanna och en stor salladskål. 2. Koka quinoa enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Stekt lax: Hetta upp pannan med olivolja, krydda laxen med salt och svartpeppar. Stek laxen på medelhög värme ca 2-3 min/ sida.4. Quinoa- & vitostsallad: Halvera körsbärstomater, halvera och skiva rödlök, tärna vitost (smula går också bra), skala och tärna grapefrukt. Blanda allt i skålen med babyspenat, olivolja, salt och balsamvinäger.5. Låt quinoan ånga av några minuter, tillsätt den sedan i salladen. Servera med den stekta laxen.