


Svampstroganoff med svarta bönor
1490051503600001 fp basmatiris, 300 gSvampstroganoff1 fp champinjoner, 250 g1 gul lök1 msk neutral olja1 fp raw slawmix, 300 g1 vitlöksklyfta3 msk tomatpuré2 tsk timjan1 tsk salt1 fp matlagningsgrädde, 3 dl 1 dl vatten½ msk majsstärkelse2 tsk dijonsenap2 tsk japansk soja1 fp svarta bönor, 380 gSallad1 fp gemsallad, 160 g1 fp körsbärstomater, 250 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål.2. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.3. Stroganoff: Strimla champinjoner och hacka gul lök. Hetta upp pannan med neutral olja och stek svampen, löken, raw slawmix, pressad vitlök, tomatpuré, timjan och salt på medelhög värme i 4 min.4. Tillsätt matlagningsgrädde, vatten, majsstärkelse, dijonsenap och japansk soja i pannan och låt puttra på låg värme i 7 min.5. Sallad: Strimla gemsallad och kvarta körsbärstomater. Lägg i skålen.6. Skölj svarta bönor och vänd ner i grytan. Låt bli varmt i ca 1 min. Servera stroganoffen med riset och salladen.