Svampstroganoff med svarta bönor
3492958762000021 fp basmatiris, 150 gSvampstroganoff1 fp champinjoner, 250 g1 gul lök1 msk neutral olja1 fp raw slawmix, 300 g1 vitlöksklyfta3 msk tomatpuré2 tsk timjan1 tsk salt1 fp matlagningsgrädde, 3 dl 1 dl vatten½ msk majsstärkelse2 tsk dijonsenap2 tsk japansk soja1 fp svarta bönor, 380 gSallad1 fp gemsallad, 160 g1½ msk olivolja
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål.2. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.3. Stroganoff: Strimla champinjoner och hacka gul lök. Hetta upp pannan med neutral olja och stek svampen, löken, raw slawmix, pressad vitlök, tomatpuré, timjan och salt på medelhög värme i 4 min.4. Tillsätt matlagningsgrädde, vatten, majsstärkelse, dijonsenap och japansk soja i pannan och låt puttra på låg värme i 7 min.5. Sallad: Strimla gemsallad och lägg i skålen, ringa olivolja över.6. Skölj svarta bönor och vänd ner i pannan. Låt bli varmt i ca 1 min. Servera stroganoffen med riset och salladen.