Svampstroganoff med svarta bönor
Svampstroganoff med svarta bönor
Svampstroganoff med svarta bönor

Svampstroganoff med svarta bönor

349295876200002
1 fp basmatiris, 150 gSvampstroganoff1 fp champinjoner, 250 g1 gul lök1 msk neutral olja1 fp raw slawmix, 300 g1 vitlöksklyfta3 msk tomatpuré2 tsk timjan1 tsk salt1 fp matlagningsgrädde, 3 dl 1 dl vatten½ msk majsstärkelse2 tsk dijonsenap2 tsk japansk soja1 fp svarta bönor, 380 gSallad1 fp gemsallad, 160 g1½ msk olivolja
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och skål.2. Koka ris enligt anvisningen på förpackningen.3. Stroganoff: Strimla champinjoner och hacka gul lök. Hetta upp pannan med neutral olja och stek svampen, löken, raw slawmix, pressad vitlök, tomatpuré, timjan och salt på medelhög värme i 4 min.4. Tillsätt matlagningsgrädde, vatten, majsstärkelse, dijonsenap och japansk soja i pannan och låt puttra på låg värme i 7 min.5. Sallad: Strimla gemsallad och lägg i skålen, ringa olivolja över.6. Skölj svarta bönor och vänd ner i pannan. Låt bli varmt i ca 1 min. Servera stroganoffen med riset och salladen.