Tacoplåt med köttfärs, majs och guacamole
Tacoplåt med köttfärs, majs och guacamole
Tacoplåt med köttfärs, majs och guacamole

Tacoplåt med köttfärs, majs och guacamole

849154049940009
Tacofärs1 msk neutral olja1 fp blandfärs, ca 500 g 1 fp majskorn, 380 g 1 fp tacokryddmix, 30 g1 tsk salt1 fp tortillachips, 185 g 1 fp riven ost, 150 g Grönsaker1 röd paprika1 minigurka1 fp strimlad isbergssallad, 125 g 1 fp tacosås, 230 g1 fp guacamole, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en traktörpanna, ugnsplåt med bakplåtspapper och fat. 2. Tacofärs: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs blandfärs på hög värme i 3 min. Häll av majskorn och rör ner i pannan tillsammans med tacokryddmix, salt och stek i ytterligare 2 min. Fördela tortillachips över plåten och lägg på färsen och riven ost. Stek högt upp i ugnen i 5 min. 3. Grönsaker: Tärna paprika och gurka och lägg över på fatet tillsammans med strimlad isbergssallad. 4. Servera tacoplåten med grönsakerna, tacosås och guacamole.