Tacoplåt med köttfärs, majs och guacamole
849154049940009Tacofärs1 msk neutral olja1 fp blandfärs, ca 500 g 1 fp majskorn, 380 g 1 fp tacokryddmix, 30 g1 tsk salt1 fp tortillachips, 185 g 1 fp riven ost, 150 g Grönsaker1 paprika1 gurka1 fp strimlad isbergssallad, 125 g 1 fp tacosås, 230 g1 fp guacamole, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en traktörpanna, ugnsplåt med bakplåtspapper och fat.2. Tacofärs: Hetta upp pannan med neutral olja och fräs blandfärs på hög värme i 3 min. Häll av majskorn och rör ner i pannan tillsammans med tacokryddmix, salt och stek i ytterligare 2 min. Fördela tortillachips över plåten och lägg på färsen och riven ost. Stek högt upp i ugnen i 5 min.3. Grönsaker: Tärna paprika och gurka och lägg över på fatet tillsammans med strimlad isbergssallad.4. Servera tacoplåten med grönsakerna, tacosås och guacamole.