Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter

Tagliatelle med getost, rödbetor och hasselnötter

349254667130006
Rödbetor1 fp förkokta rödbetor, 500 g 1 msk olivolja2 msk balsamvinäger1 msk honung½ tsk salt2 port. tagliatelle fullkornRuccolakräm½ fp hackade hasselnötter, 25 g ¼ fp ruccola, ca 20 g ½ fp getost, 75 g½ citron1 vitlöksklyfta½ dl olivolja2 msk vatten ½ tsk salt1 fp gröna linser, 380 g½ fp getost, 75 g ½ fp hackade hasselnötter, 25 g ¾ fp ruccola, ca 45 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform, kastrull, stavmixer, bunke och skål. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Rödbetor: Kvarta förkokta rödbetor. Blanda olivolja, balsamvinäger, honung och salt i formen, vänd ner rödbetorna och stek i mitten av ugnen i 10 min.3. Koka tagliatelle fullkorn enligt anvisningarna på förpackningen.4. Ruccolakräm: Mixa hasselnötter, ruccola, getost, skal och saft från citron, vitlök, olivolja, vatten och salt i bunken. Mixa till en kräm med stavmixern.5. Skölj gröna linser. Skär getost i mindre bitar. Blanda den nykokta pastan med ruccolakrämen, linserna, getosten och värm upp. Toppa med rödbetorna och hasselnötter och servera med ruccolan.