Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter
Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter

Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter

849154768910008
Rödbetor1 fp förkokta rödbetor, 500 g 1 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 msk honung½ tsk salt4 port. tagliatellepasta fullkornRuccolakräm¼ fp valnötter, 25 g¼ fp ruccola, ca 20 g ½ fp getost, ca 75 g½ citron1 vitlöksklyfta½ dl olivolja2 msk vatten ½ tsk salt1 fp gröna linser, 380 g½ fp getost, 75 g¾ fp valnötter, 85 g ¾ fp ruccola, ca 45 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform (15x20 cm), kastrull, stavmixer och bunke. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Rödbetor: Kvarta förkokta rödbetor. Blanda olivolja, balsamvinäger, honung och salt i formen och vänd ner rödbetorna och stek i mitten av ugnen i 10 min.3. Koka tagliatellepasta fullkorn enligt anvisningarna på förpackningen.4. Ruccolakräm: Grovhacka valnötter och lägg i bunken med ruccola, getost, skal och saft från en halv citron, vitlök, olivolja, vatten och salt. Mixa till en kräm med stavmixern.5. Skölj gröna linser. Skär getost i mindre bitar. Grovhacka resten av valnötterna. Blanda den nykokta pastan med ruccolakrämen, ruccola, getosten, linserna och värm upp. Toppa med rödbetorna och valnötterna.