![Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v14_tagliatelle_med_getost_rdbetor_och_valntter_4p_H4jK936.jpg)
![Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f849154768910008.jpg)
![Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v14_tagliatelle_med_getost_rdbetor_och_valntter_4p-thumbImage.jpg)
![Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s849154768910008.jpg)
![Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v14_tagliatelle_med_getost_rdbetor_och_valntter_4p-webImage_large.jpg)
![Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t849154768910008.jpg)
Tagliatelle med getost, rödbetor och valnötter
849154768910008Rödbetor1 fp förkokta rödbetor, 500 g 1 msk olivolja1 msk balsamvinäger1 msk honung½ tsk salt4 port. tagliatellepasta fullkornRuccolakräm¼ fp valnötter, 25 g¼ fp ruccola, ca 20 g ½ fp getost, ca 75 g½ citron1 vitlöksklyfta½ dl olivolja2 msk vatten ½ tsk salt1 fp gröna linser, 380 g½ fp getost, 75 g¾ fp valnötter, 85 g ¾ fp ruccola, ca 45 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsform (15x20 cm), kastrull, stavmixer och bunke. Ställ fram alla ingredienser. Ha pastavatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Rödbetor: Kvarta förkokta rödbetor. Blanda olivolja, balsamvinäger, honung och salt i formen och vänd ner rödbetorna och stek i mitten av ugnen i 10 min.3. Koka tagliatellepasta fullkorn enligt anvisningarna på förpackningen.4. Ruccolakräm: Grovhacka valnötter och lägg i bunken med ruccola, getost, skal och saft från en halv citron, vitlök, olivolja, vatten och salt. Mixa till en kräm med stavmixern.5. Skölj gröna linser. Skär getost i mindre bitar. Grovhacka resten av valnötterna. Blanda den nykokta pastan med ruccolakrämen, ruccola, getosten, linserna och värm upp. Toppa med rödbetorna och valnötterna.