Teriyakikyckling med sesamfrön och ris
Teriyakikyckling med sesamfrön och ris
Teriyakikyckling med sesamfrön och ris

Teriyakikyckling med sesamfrön och ris

349644405780008
1 fp jasminris, 300 gTeriyakikyckling1 broccoli2 msk neutral olja1 fp strimlad kycklinglårfilé, ca 600 g ½ tsk salt1 fp strimlad morot/vitkål, 400 g1 fp Teriyaki- & sesamsås, 250 ml1 fp sesamfrön, 38 g1 tsk ingefära
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull och en traktörpanna. Ställ fram alla ingredienser. Ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Teriyakikyckling: Skär broccoli i bitar och buketter. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs strimlad kycklinglårfilé och salt på hög värme i 3 min. 4. Tillsätt broccolin, strimlad morot/vitkål, teriyaki- & sesamsås, sesamfrön och ingefära i pannan och fräs på medelhög värme i 5 min.5. Toppa kycklingen med sesamfrön och servera tillsammans med riset.