Tikka masala med mango och koriander
Tikka masala med mango och koriander
Tikka masala med mango och koriander

Tikka masala med mango och koriander

849735371500005
2 port valfritt ris gärna basmatiris Kyckling tikka masala2 msk neutral olja1 fp strimlad kycklingfile, 300 g1 fp tikka masala kryddmix, 35 g1 gul lök1 vitlöksklyfta1 paprika1 fp krossade tomater, 400 g1 fp havregrädde, 2,5 dlMango och koriander1 mango1 fp koriander, 20 g
0 kr
1. Förberedning: Ta fram en kastrull, en traktörpanna med lock och en skål2. Koka valfritt ris.3. Tikka Masala: Hetta upp traktörpannan med neutral olja. Stek kycklingen tillsammans med kryddmix i ca 5 min på hög värme. Skiva lök i tunna halvmånar och hacka vitlök. Skär paprika i ca 2 x 2 cm bitar. Lägg grönsakerna i pannan med kyckling och stek i ytterligare 5 min. Tillsätt krossade tomater och havregrädde och koka under lock i 2-3 min.4. Mango och koriander: Skala mango och skär i ca 1x1cm bitar. Hacka koriander och blanda med mangon i skålen.5. Servera tikka masalan direkt ur pannan tillsammans med riset och toppa med mangosalladen.