![Tomatbakad laxfilé med krispig sallad Tomatbakad laxfilé med krispig sallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v3_tomatbakad_laxfile_med_krispig__sallad_CsvnfFK.jpg)
![Tomatbakad laxfilé med krispig sallad Tomatbakad laxfilé med krispig sallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v3_tomatbakad_laxfile_med_krispig__sallad-thumbImage_sQP79dc.jpg)
![Tomatbakad laxfilé med krispig sallad Tomatbakad laxfilé med krispig sallad](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v3_tomatbakad_laxfile_med_krispig__sallad-webImage_large_kORcoEK.jpg)
Tomatbakad laxfilé med krispig sallad
249154139950008Laxfilé1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g 1 fp bruschettamix, 200 g 1 fp laxfilé, ca 500 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar4 port. valfritt gryn (gärna bulgur)Sallad1 minigurka1 gul paprika1 fp salladsmix rädisa/gul morot, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en ugnsform 15 x 20 cm, kastrull med lock och salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Sätt på vatten till grynen.2. Laxfilé: Blanda konserverade körsbärstomater och bruschettamix i formen. Lägg ner laxfilé och krydda med salt och svartpeppar. Stek i mitten av ugnen i ca 10 min. 3. Koka valfritt gryn. 4. Sallad: Skär minigurka i halvmånar och strimla gul paprika. Blanda grönsakerna med salladsmix i skålen. 5. Servera laxen med tomatsåsen, grynen och salladen.