Tomatbakad laxfilé med krispig sallad
Tomatbakad laxfilé med krispig sallad
Tomatbakad laxfilé med krispig sallad

Tomatbakad laxfilé med krispig sallad

249154139950008
Laxfilé1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g 1 fp bruschettamix, 200 g 1 fp laxfilé, ca 500 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar4 port. valfritt gryn (gärna bulgur)Sallad1 minigurka1 gul paprika1 fp salladsmix rädisa/gul morot, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 200°. Ta fram en ugnsform 15 x 20 cm, kastrull med lock och salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Sätt på vatten till grynen.2. Laxfilé: Blanda konserverade körsbärstomater och bruschettamix i formen. Lägg ner laxfilé och krydda med salt och svartpeppar. Stek i mitten av ugnen i ca 10 min. 3. Koka valfritt gryn. 4. Sallad: Skär minigurka i halvmånar och strimla gul paprika. Blanda grönsakerna med salladsmix i skålen. 5. Servera laxen med tomatsåsen, grynen och salladen.