Torsk med örtcottage cheese
Torsk med örtcottage cheese
Torsk med örtcottage cheese

Torsk med örtcottage cheese

849625273710008
1 fp potatis, 450 g Torskfilé1 fp torskfilé, ca 300 g ½ tsk salt½ msk smörÖrtcottage cheese1 fp persilja, 20 g 1 fp cottage cheese, 250 g ½ citron1 krm salt1 krm svartpeppar½ citron1 fp salladsmix, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, stekpanna, liten och stor skål. Ställ fram alla ingredienser och ha potatisvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka potatis.3. Skär torskfilén i 2 portionsbitar och krydda med salt. 4. Örtcottage cheese: Hacka persilja och blanda med cottage cheese, skal och saft från en halv citron, salt och svartpeppar i skålen. 5. Smörstekt torsk: Hetta upp pannan med smör och stek torsken på medelhög värme i 2-3 min/sida. 6. Klyfta den andra citronhalvan. Servera torsken med potatisen, örtcottage cheese, citronklyftorna och salladen.