





Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
249934707190004Rostad potatis1 fp fast potatis, 900 g 1 rödlök1 paprika1 msk neutral olja1 tsk timjan1 tsk salt½ tsk svartpepparStekt torsk1 fp torskfilé, ca 600 g 1 tsk salt½ tsk svartpeppar2 msk neutral olja1 msk smör1 fp dill & pepparrotssås, 220 ml1 fp salladsmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och stekpanna. 2. Rostad potatis: Klyfta potatis, rödlök och paprika och lägg bitarna på plåten och blanda med neutral olja, timjan, salt och svartpeppar. Rosta i mitten av ugnen i 20-25 min. 3. Stekt torsk: Skär torskfilé i 4 portionsbitar och krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp pannan med neutral olja och smör. Stek torsken på medelhög värme i 2–3 min/sida.4. Servera den nystekta torsken med de rostade grönsakerna, potatisen, pepparrotssås och salladsmix.