Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis

Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis

249934707190004
Rostad potatis1 fp fast potatis, 900 g 1 rödlök1 röd paprika1 msk neutral olja1 tsk timjan1 tsk salt½ tsk svartpepparStekt torsk1 fp torskfilé, ca 600 g 1 tsk salt½ tsk svartpeppar2 msk neutral olja1 fp dill & pepparrotssås, 220 ml1 fp salladsmix, 150 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och stekpanna. 2. Rostade grönsaker: Klyfta potatis, rödlök och paprika och lägg bitarna på plåten och blanda med neutral olja, timjan, salt och svartpeppar. Rosta i mitten av ugnen i 20-25 min. 3. Stekt torsk: Krydda torskfilé med salt och svartpeppar. Hetta upp pannan med neutral olja och stek torsken på medelhög värme i 2–3 min/sida.4. Servera den nystekta torsken med de rostade grönsakerna, potatisen, pepparrotssås och salladsmix.