Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis
Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis

Torskfilé med pepparrotssås och rostad potatis

549934717120005
Rostad potatis1 fp potatis, 450 g1 rödlök1 paprika2 msk neutral olja1 tsk oregano1 tsk salt½ tsk svartpepparStekt torsk1 fp torskfilé, ca 300 g½ tsk salt1 krm svartpeppar1 msk neutral olja1 msk smör½ fp dill & pepparrotssås, 110 ml1 fp salladsmix, 30 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och stekpanna.2. Rostad potatis: Klyfta potatis, rödlök och röd paprika och lägg bitarna på plåten. Blanda med neutral olja, oregano, salt och svartpeppar och rosta mitt i ugnen i 25 min.3. Stekt torsk: Dela torskfilé i 2 portionsbitar och krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp pannan med neutral olja och smör. Stek torsken på medelhög värme i 2–3 min/sida.4. Servera torsken med de rostade grönsakerna, pepparrotssåsen, potatisen och salladsmix.