Torskrygg med pepparrotssås och rostad potatis
Torskrygg med pepparrotssås och rostad potatis
Torskrygg med pepparrotssås och rostad potatis

Torskrygg med pepparrotssås och rostad potatis

549074447280003
Rostad potatis1 fp potatis, 450 g 1 rödlök1 röd paprika1 msk neutral olja½ tsk timjan½ tsk salt2 krm svartpepparStekt torsk1 fp torskrygg, ca 250 g ½ tsk salt2 krm svartpeppar1 msk neutral olja½ fp dill & pepparrotssås, 110 ml1 fp salladsmix, 30 g
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och stekpanna. 2. Rostade grönsaker: Klyfta potatis, rödlök och paprika och lägg bitarna på plåten. Blanda med neutral olja, timjan, salt och svartpeppar och rosta i mitten av ugnen i 20-25 min. 3. Stekt torsk: Krydda torskrygg med salt och svartpeppar. Hetta upp pannan med neutral olja och stek torsken på medelhög värme i ca 3 min/sida.4. Servera den nystekta torsken med de rostade grönsakerna, potatisen, pepparrotssås och salladsmix.