Tortelloni mozzarella med tomatpestosås och broccoli
Tortelloni mozzarella med tomatpestosås och broccoli
Tortelloni mozzarella med tomatpestosås och broccoli

Tortelloni mozzarella med tomatpestosås och broccoli

349446107810002
Tomatpestosås2 msk olivolja1 vitlöksklyfta1 fp röd pesto, 200 g1 fp krossade tomat örter, 390 g1½ dl vatten½ tsk salt2 krm svartpeppar½ krm cayennepeppar2 broccoli, ca 500 g2 fp mozzarella tortelloni, 500 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och koka upp pastavatten i en kastrull.2. Tomatpestosås: Hacka vitlöken. Hetta upp traktörpannan på medelhög värme med olivolja. Fräs vitlöken och röd pesto i ca 2 min. Tillsätt sedan krossade tomater, vatten, salt, svartpeppar, cayennepeppar och koka på låg värme i ca 10 min. Skär broccoli i buketter, skala stammen och skär i bitar.3. Tortelloni: Koka pastan enligt beskrivningen på förpackningen tillsammans med broccolin och vänd sedan ner i såsen. Servera direkt från pannan!