Tortelloni mozzarella med tomatpestosås och broccoli
349446107810002Tomatpestosås2 msk olivolja1 vitlöksklyfta1 fp röd pesto, 200 g1 fp krossade tomat örter, 390 g1½ dl vatten½ tsk salt2 krm svartpeppar½ krm cayennepeppar2 broccoli, ca 500 g2 fp mozzarella tortelloni, 500 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och koka upp pastavatten i en kastrull.2. Tomatpestosås: Hacka vitlöken. Hetta upp traktörpannan på medelhög värme med olivolja. Fräs vitlöken och röd pesto i ca 2 min. Tillsätt sedan krossade tomater, vatten, salt, svartpeppar, cayennepeppar och koka på låg värme i ca 10 min. Skär broccoli i buketter, skala stammen och skär i bitar.3. Tortelloni: Koka pastan enligt beskrivningen på förpackningen tillsammans med broccolin och vänd sedan ner i såsen. Servera direkt från pannan!