Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette
Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette

Toskansk böngryta med pesto och surdegsbaguette

249644934830002
1 surdegsbaguetteGryta1 gul lök1 vitlöksklyfta1 msk olivolja1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g ½ tsk salt2 fp krossade tomater örter, 780 g1 fp konserverade körsbärstomater, 400 g 1 dl vatten1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning2 fp cannellinibönor, 760 g ½ fp pesto, 100 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 220°. Ta fram en stor kastrull med lock och ett ugnsgaller. Ställ fram alla ingredienser.2. Grädda surdegsbaguette på ett galler i mitten av ugnen i ca 10 min.3. Gryta: Hacka gul lök och vitlök. Hetta upp kastrullen med olivolja och fräs löken, vitlöken, kålmix vitkål/morot och salt på medelhög värme i 3 min.4. Tillsätt krossade tomater örter, konserverade körsbärstomater, vatten och buljongpulver (alt. tärning) i kastrullen och sjud under lock i 5 min.5. Skölj cannellinibönor. Vänd ner bönorna i grytan och toppa med pesto i soppskålarna vid servering. Servera med surdegsbaguetten.