Varmrökt laxpasta med färskost och oliver
Varmrökt laxpasta med färskost och oliver
Varmrökt laxpasta med färskost och oliver

Varmrökt laxpasta med färskost och oliver

249564139150002
Pasta2 liter vatten ½ msk salt½ fp tortiglionipasta, 200 g Grönsaker1 fp oliver, 70 g 1 fp körsbärstomater, 250 g 2 msk olivolja1 vitlöksklyfta½ tsk salt2 krm svartpeppar1 fp varmrökt lax, ca 125 g 1 fp färskost vitlök/örter, 150 g Sallad1 fp salladsmix, 30 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull, traktörpanna och salladsskål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka tortiglionipasta enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Grönsaker: Grovhacka oliver. Halvera körsbärstomater. Hetta upp panna med olivolja och fräs oliver, körsbärstomater, pressad vitlöksklyfta, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 4. Bryt varmrökt lax i små bitar. Rör ner den nykokta pastan, den varmrökta laxen och färskost vitlök/örter i grönsaksfräset och värm upp. Toppa med salladsmixen.