Varmrökt laxpasta med färskost och oliver
Varmrökt laxpasta med färskost och oliver
Varmrökt laxpasta med färskost och oliver

Varmrökt laxpasta med färskost och oliver

349564547180004
Pasta3 liter vatten 1 msk salt1 fp tortiglionipasta, 400 g Grönsaker1 zucchini1 fp körsbärstomater, 250 g 1 fp oliver, 70 g 2 msk olivolja2 vitlöksklyftor1 tsk salt½ tsk svartpeppar1 fp varmrökt lax, ca 300 g 1 fp färskost vitlök/örter, 150 g 1 fp ruccola, 65 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en pastakastrull, traktörpanna och salladsskål. Ställ fram alla ingredienser och ha pastavattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka tortiglionipasta enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Grönsaker: Skär zucchini i halvmånar. Halvera körsbärstomater. Grovhacka oliver. Hetta upp panna med olivolja och fräs zucchinin, oliver, körsbärstomater, pressade vitlöksklyftor, salt och svartpeppar på medelhög värme i 5 min. 4. Bryt varmrökt lax i små bitar. Rör ner den nykokta pastan, den varmrökta laxen och färskost vitlök/örter i grönsaksfräset och värm upp. Toppa med ruccola.