![Vegetarisk chorizogryta med broccoli Vegetarisk chorizogryta med broccoli](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f749885377160009.jpg)
![Vegetarisk chorizogryta med broccoli Vegetarisk chorizogryta med broccoli](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s749885377160009.jpg)
![Vegetarisk chorizogryta med broccoli Vegetarisk chorizogryta med broccoli](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t749885377160009.jpg)
Vegetarisk chorizogryta med broccoli
749885377160009Vegetarisk chorizogryta2 msk olivolja1 fp vego chorizo, 240 g1 gul lök1 vitlöksklyfta1 broccoli2 msk tomatpuré1 msk timjan1 fp havregrädde, 2 ½ dl2 dl vatten1 msk buljongpulver (alt 1 tärning)1 msk majsstärkelse½ tsk salt1 fp stora vita bönor, 380 gKålsallad1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 g1 msk olivolja1 msk balsamivinäger½ krm salt1 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och en salladsskål.2. Vegetarisk chorizogryta: Hetta upp traktörpannan på medelhög värme med olivolja. Skär korven i ca 1 cm bitar och stek i ca 5 min. Under tiden3. skala lök, vitlök och stammen på broccoli. Skiva löken, vitlöken, skär ner broccolin i mindre buketter och stammen i mindre bitar. Tillsätt grönsakerna, tomatpuré och timjan i pannan och stek i ca 2 min.4. Fortsättning: Tillsätt havregrädde, vatten, buljongpulver, majsstärkelse, salt och avrunna vita bönor i pannan. Koka upp och sänk till låg värme.5. Kålsallad: Blanda kålmix med olivolja, balsamvinäger, salt och svartpeppar i salladsskålen.6. Servera grytan tillsammans med kålsalladen.