Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål

Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål

949015186550009
Fyllning1 sötpotatis2 fp svarta bönor, 760 g 1 fp majs, 380 g2 msk neutral olja2 tsk spiskummin½ tsk cayennepeppar1 tsk saltLimesyrad rödkål2 kiwi1 fp koriander, 20 g 1 fp strimlad rödkål, 400 g 1 lime½ tsk salt1 fp fetaost, 150 g 1 fp tortillabröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram ugnsplåt med bakplåtspapper och salladsskål. 2. Fyllning: Skala och skär sötpotatis i 1 cm breda bitar. Skölj svarta bönor och häll av majs. Blanda allt med neutral olja, spiskummin, cayennepeppar och salt på plåten och rosta i mitten av ugnen i ca 20 min. 3. Limesyrad rödkål: Tärna kiwi och hacka koriander. Blanda med strimlad rödkål, skal och saft från lime och salt i skålen. 4. Smula fetaost. Servera fyllningen och den limesyrade rödkålen i tortillabröden och toppa med fetaosten.