![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v27_vegetarisk_taco_med_svarta_bonor_och_limesyrad_rodkal_4p_UniVQ1c.jpg)
![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/f949015186550009.jpg)
![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/smf_v27_vegetarisk_taco_med_svarta_bonor_och_limesyrad_rodkal_4p_UniVQ1c.jpg)
![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/s949015186550009.jpg)
![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v27_vegetarisk_taco_med_svarta_bonor_och_limesyrad_rodkal_4p_UniVQ1c.jpg)
![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v27_vegetarisk_taco_med_svarta_bonor_och_limesyrad_rodkal_4p_UniVQ1c.jpg)
![Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/t949015186550009.jpg)
Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
949015186550009Fyllning1 sötpotatis2 fp svarta bönor, 760 g 1 fp majs, 380 g2 msk neutral olja2 tsk spiskummin½ tsk cayennepeppar1 tsk saltLimesyrad rödkål2 kiwi1 fp koriander, 20 g 1 bit rödkål, 400 g 1 lime½ tsk salt1 fp fetaost, 150 g 1 fp tortillabröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram ugnsplåt med bakplåtspapper och salladsskål.2. Fyllning: Skala och skär sötpotatis i 1 cm breda bitar. Skölj svarta bönor och häll av majs. Blanda allt med neutral olja, spiskummin, cayennepeppar och salt på plåten och rosta i mitten av ugnen i ca 20 min.3. Limesyrad rödkål: Tärna kiwi, hacka koriander och finstrimla rödkål. Blanda allt med skal och saft från lime och salt i skålen.4. Smula fetaost. Servera fyllningen och den limesyrade rödkålen i tortillabröden och toppa med fetaosten.