Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
649036350250000Fyllning1 sötpotatis1 fp svarta bönor, 380 g 1 fp majs, 380 g2 msk neutral olja1 tsk spiskummin2 krm cayennepeppar½ tsk saltLimesyrad rödkål1 kiwi1 fp koriander, 20 g 1 bit rödkål, 250 g 1 lime2 krm salt1 fp fetaost, 100 g 1 fp tortillabröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram ugnsplåt med bakplåtspapper och salladsskål.2. Fyllning: Skala och skär sötpotatis i 1 cm breda bitar. Skölj svarta bönor och häll av majs. Blanda allt med neutral olja, spiskummin, cayennepeppar och salt på plåten och rosta i mitten av ugnen i ca 20 min.3. Limesyrad rödkål: Tärna kiwi, hacka koriander och finstrimla rödkål. Blanda allt med skal och saft från lime och salt i skålen.4. Smula fetaost. Servera fyllningen och den limesyrade rödkålen i tortillabröden och toppa med fetaosten.