Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål
Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål

Vegetarisk taco med svarta bönor och limesyrad rödkål

649036350250000
Fyllning1 sötpotatis1 fp svarta bönor, 380 g 1 fp majs, 380 g2 msk neutral olja1 tsk spiskummin2 krm cayennepeppar½ tsk saltLimesyrad rödkål1 kiwi1 fp koriander, 20 g 1 bit rödkål, 250 g 1 lime2 krm salt1 fp fetaost, 100 g 1 fp tortillabröd, 8 st
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram ugnsplåt med bakplåtspapper och salladsskål.2. Fyllning: Skala och skär sötpotatis i 1 cm breda bitar. Skölj svarta bönor och häll av majs. Blanda allt med neutral olja, spiskummin, cayennepeppar och salt på plåten och rosta i mitten av ugnen i ca 20 min.3. Limesyrad rödkål: Tärna kiwi, hacka koriander och finstrimla rödkål. Blanda allt med skal och saft från lime och salt i skålen.4. Smula fetaost. Servera fyllningen och den limesyrade rödkålen i tortillabröden och toppa med fetaosten.