Vegetarisk tikka masala med paneerost
3497543397600081 fp bulgur, 250 g Tikka masala1 paprika1 gul lök2 fp paneerost, 400 g 1 msk olivolja1 fp kokosmjölk, 250 ml1 dl vatten1 fp tikka masala kryddmix, 35 gSallad1 fp salladsmix, 150 g1 fp böngroddar, 180 g1 msk olivolja1 tsk vitvinsvinäger
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, en traktörpanna och en salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Ha grynvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Tikka masala: Tärna paprika, klyfta gul lök och skär paneerost i 2 cm bitar. Hetta upp pannan med olivolja och stek osten runt om på hög värme i 4 min4. Tillsätt paprikan och löken och fräs i ytterligare 2 min. Tillsätt kokosmjölk, vatten och tikka masala kryddmix i pannan och låt puttra på medelvärme i 2–3 min. 5. Sallad: Blanda salladsmix, böngroddar, olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 6. Servera tikka masalan med bulgurn och salladen.