Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost
Vegetarisk tikka masala med paneerost

Vegetarisk tikka masala med paneerost

349754339760008
1 fp bulgur, 250 g Tikka masala1 paprika1 gul lök2 fp paneerost, 400 g 1 msk olivolja1 fp kokosmjölk, 250 ml1 dl vatten1 fp tikka masala kryddmix, 35 gSallad1 fp salladsmix, 150 g1 fp böngroddar, 180 g1 msk olivolja1 tsk vitvinsvinäger
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, en traktörpanna och en salladsskål. Ställ fram alla ingredienser. Ha grynvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Tikka masala: Tärna paprika, klyfta gul lök och skär paneerost i 2 cm bitar. Hetta upp pannan med olivolja och stek osten runt om på hög värme i 4 min4. Tillsätt paprikan och löken och fräs i ytterligare 2 min. Tillsätt kokosmjölk, vatten och tikka masala kryddmix i pannan och låt puttra på medelvärme i 2–3 min. 5. Sallad: Blanda salladsmix, böngroddar, olivolja och vitvinsvinäger i skålen. 6. Servera tikka masalan med bulgurn och salladen.