Vegetarisk tortillapizza med fetaost och oliver
Vegetarisk tortillapizza med fetaost och oliver
Vegetarisk tortillapizza med fetaost och oliver

Vegetarisk tortillapizza med fetaost och oliver

749934717290009
Tortillapizza1 fp tortillabröd, 8 st1 fp passerade tomater, 390 g1 msk oregano1 fp fetaost, 150 g1 fp mozzarella, 220 g1 fp oliver, 240 gGrönsaker1 zucchini1 rödlök1 msk olivolja1 tsk saltPizzasallad1 fp strimlad vitkål, 400 g1 ½ msk olivolja1 tsk oregano1 krm salt1 krm svartpeppar
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 250°. Ta fram två ugnsplåtar med bakplåtspapper, stekpanna och en skål. Ställ fram alla ingredienser. 2. Tortillapizza: Lägg ut tortillabröd på plåtarna. Täck tortillan med passerade tomater. Strö oregano över pizzorna och fördela smulad fetaost och mozzarella. Häll av oliver och strö över pizzan. Grädda i ugnen i 5–8 min. 3. Grönsaker: Skiva zucchini och rödlök tunt. Hetta upp pannan med olivolja och stek grönsakerna med salt på medelhög värme i ca 4 min. 4. Pizzasallad: Blanda strimlad vitkål med olivolja, oregano, salt och svartpeppar i skålen. 5. Toppa de färdiga pizzorna med de stekta grönsakerna och servera med pizzasalladen.