Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad
Vegetariska enchiladas med fruktig sallad

Vegetariska enchiladas med fruktig sallad

549325930550004
Enchiladas1 rödlök1 vitlöksklyfta2 fp svarta bönor, 750 g 1 fp majs, 380 g 1 msk olivolja1 fp enchiladas kryddmix, 28 g2 msk tomatpuré½ tsk salt1 fp tortillabröd, 8 st1 fp tacosås, 230 g 1 fp riven ost, 150 g Fruktig sallad1 apelsin1 fp salladsmix, 150 g ½ lime1 msk olivolja1 krm salt½ lime 1 fp matyoghurt, 2 dl 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 220°. Ta fram en ugnsform 20 x 30 cm, traktörpanna och skål.2. Enchiladas: Hacka rödlök och vitlök. Skölj svarta bönor och häll av majsen. Hetta upp pannan med olivolja och fräs bönorna, majsen, löken, vitlök, enchiladaskryddmix, tomatpuré och salt på medelhög värme i 3 min.3. Forts. enchiladas: Lägg ut tortillabröden på en torr och ren bänk och fördela fyllningen i mitten, rulla ihop och lägg i formen med skarven nedåt. Täck enchiladas med tacosås och riven ost. Gratinera i mitten av ugnen i ca 15 min.4. Fruktig sallad: Skala och skär apelsin i mindre bitar. Blanda med salladsmix, skalet och saften från lime, olivolja och salt i skålen.5. Klyfta lime. Servera enchiladasen med salladen, limeklyftorna och matyoghurt.