Vegetariska nuggets med äggnudlar, broccoli och zucchini
Vegetariska nuggets med äggnudlar, broccoli och zucchini
Vegetariska nuggets med äggnudlar, broccoli och zucchini

Vegetariska nuggets med äggnudlar, broccoli och zucchini

149956045920005
1 fp äggnudlar, 250 gVegetariska nuggets, broccoli och zucchini2 fp vegonuggets, 400 g1 broccoli1 zucchini1 fp salladslök, ca 125 g3 msk majsstärkelse1 tsk salt2 krm cayennepeppar3 msk neutral olja1 fp sweet chili sås, 200 ml
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt, bakplåtspapper, en kastrull, en bunke och en stekpanna alt. en wokpanna,2. Äggnudlar: Koka nudlarna enligt beskrivningen på förpackningen och sila sedan av.3. Nuggets: Tillaga vegonugget i ugnen enligt anvisningen på förpackningen.4. Broccoli och zucchini: Skär av stammen på broccolin och skala den. Halvera broccolin och zucchinin. Skär sedan grönsakerna och salladslöken i ca 2 x 2 cm bitar. Blanda majsstärkelse, salt, cayennepeppar och grönsakerna i bunken. Hetta upp stekpannan på medelhög värme med neutral olja och stek grönsakerna gyllenbruna i ca 10 min.5. Vänd ned nudlar, nuggets och sweetchili sås i stekpannan och blanda. Servera direkt från pannan!