Vegochorizogryta med pasta
Vegochorizogryta med pasta
Vegochorizogryta med pasta

Vegochorizogryta med pasta

849874679550002
Vegochorizogryta1 fp vegochorizo, 240 g 1 gul lök1 gul paprika1 msk neutral olja1 fp majs, 380 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt1 fp pastasås basilika, 400 g2 dl vatten 1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 msk balsamvinäger½ tsk sambal oelek2 port. valfri pasta1 fp salladsmix, 30 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Koka upp vatten med salt i en kastrull till pastan. Ställ fram alla ingredienser.2. Vegochorizogryta: Skär vegochorizo i tunna slantar. Skär löken i halvmånar. Strimla gul paprika. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs korven på medelhög värme i 2 min. Tillsätt grönsakerna, avrunnen majs, pressad vitlök, salt och stek i ytterligare 3 min. 3. Koka valfri pasta. 4. Rör ner pastasås basilika, vatten, buljongpulver (alt. tärning), balsamvinäger och sambal oelek i pannan och sjud i 5 min. 5. Servera chorizogrytan med pastan och salladsmix.