Vegochorizogryta med pasta
Vegochorizogryta med pasta
Vegochorizogryta med pasta
Vegochorizogryta med pasta
Vegochorizogryta med pasta

Vegochorizogryta med pasta

549774513140002
Vegochorizogryta1 fp vegochorizo, 240 g 1 paprika1 msk neutral olja1 fp majs, 380 g 1 vitlöksklyfta1 tsk salt1 fp krossade tomater örter, 390 g 2 dl vatten1 msk buljongpulver, alt. 1 tärning1 msk balsamvinäger½ tsk sambal oelek4 port. fusilipasta, ca 350 g1 fp strimlade morötter, 250 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna. Koka upp vatten med salt i en kastrull till pastan. Ställ fram alla ingredienser.2. Vegochorizogryta: Skär vegochorizo i tunna slantar. Strimla paprika. Hetta upp pannan med neutral olja och fräs korven på medelhög värme i 2 min. Tillsätt paprikan, avrunnen majs, pressad vitlök, salt och stek i ytterligare 3 min. 3. Koka pasta efter anvisningarna på förpackningen. 4. Rör ner krossade tomater örter, vatten, buljongpulver (alt. tärning), balsamvinäger och sambal oelek i pannan och sjud i 5 min. 5. Servera vegochorizogrytan med pastan och strimlad morot.