Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås

Vegokebab i bröd med vitlökssås

649544262850008
Picklad rödlök½ dl vatten2 msk vitvinsvinäger1 msk socker1 rödlökVitlökssås1 fp matyoghurt, 2 dl1 vitlöksklyfta2 krm salt2 krm svartpepparTillbehör1 minigurka1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 gVegokebab2 msk neutral olja1 fp vegokebab, 275 g1 fp pitabröd, 350 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram två skålar, serveringsfat och stekpanna.2. Picklad rödlök: Blanda vatten, vitvinsvinäger och socker i skålen. Finstrimla rödlök och vänd ner i lagen.3. Vitlökssås: Blanda matyoghurt med pressad vitlök, salt och svartpeppar i skålen.4. Tillbehör: Skär minigurka i tunna skivor.5. Vegokebab: Hetta upp pannan med neutral olja och stek vegokebab enligt anvisningarna på förpackningen.6. Värm pitabröden enligt anvisningarna på förpackningen.7. Servera vegokebaben i pitabröden. Toppa med gurkan, kålmix, vitlökssåsen och den picklade rödlöken.