Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås

Vegokebab i bröd med vitlökssås

649544262850008
Picklad rödlök½ dl vatten2 msk vitvinsvinäger1 msk socker1 rödlökVitlökssås2 dl matyoghurt1 pressad vitlöksklyfta2 krm salt2 krm svartpepparTillbehör1 minigurka1 gul paprikaVegokebab2 msk neutral olja1 fp vegokebab, 275 g1 fp pitabröd, 350 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram två skålar, serveringsfat och stekpanna. 2. Picklad rödlök: Blanda vatten, vitvinsvinäger och socker i skålen. Finstrimla rödlök och vänd ner i lagen. 3. Vitlökssås: Blanda matyoghurt med pressad vitlöksklyfta, salt och svartpeppar i skålen.4. Tillbehör: Skär minigurka i tunna skivor.5. Vegokebab: Hetta upp pannan med neutral olja och stek vegokebab i 2 omgångar enligt anvisningarna på förpackningen. 6. Värm pitabröden enligt anvisningarna på förpackningen. 7. Servera vegokebaben i pitabröden. Toppa med grönsakstillbehören, kålmixen, vitlökssåsen och den picklade rödlöken.