Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås

Vegokebab i bröd med vitlökssås

149934665280000
Picklad rödlök½ dl vatten2 msk vitvinsvinäger1 msk socker1 rödlökVitlökssås1 fp matyoghurt, 2 dl1 vitlöksklyfta2 krm salt2 krm svartpepparVegokebab2 msk neutral olja2 fp vegokebab, 550 gTillbehör1 fp pitabröd, 350 g1 paprika1 fp kålmix rödkål/grönkål, 325 g1 fp hummus, 220 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram två skålar, serveringsfat och stekpanna. Ställ fram alla ingredienser.2. Picklad rödlök: Blanda vatten, vitvinsvinäger och socker i skålen. Finstrimla rödlök och vänd ner i lagen.3. Vitlökssås: Blanda matyoghurt med pressad vitlök, salt och svartpeppar i skålen.4. Vegokebab: Hetta upp pannan med neutral olja och stek vegokebab i 2 omgångar enligt anvisningarna på förpackningen.5. Värm pitabröden enligt anvisningarna på förpackningen.6. Strimla paprika. Servera vegokebaben i pitabröden. Toppa med grönsakstillbehören, kålmixen, vitlökssåsen, hummusen och den picklade rödlöken.