Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås
Vegokebab i bröd med vitlökssås

Vegokebab i bröd med vitlökssås

149934665280000
Picklad rödlök½ dl vatten2 msk vitvinsvinäger1 msk socker1 rödlökVitlökssås2 dl matyoghurt1 pressad vitlöksklyfta2 krm salt2 krm svartpepparTillbehör1 minigurka1 gul paprikaVegokebab2 msk neutral olja2 fp vegokebab, 550 g1 fp pitabröd, 350 g1 fp hummus, 220 g
0 kr
1. Förbered: Ta fram två skålar, serveringsfat och stekpanna. Ställ fram alla ingredienser.2. Picklad rödlök: Blanda vatten, vitvinsvinäger och socker i skålen. Finstrimla rödlök och vänd ner i lagen. 3. Vitlökssås: Blanda matyoghurt med pressad vitlöksklyfta, salt och svartpeppar i skålen.4. Tillbehör: Skär minigurka i tunna skivor. Strimla paprikan. Lägg alla grönsaker på fatet.5. Vegokebab: Hetta upp pannan med neutral olja och stek vegokebab i 2 omgångar enligt anvisningarna på förpackningen. 6. Värm pitabröden enligt anvisningarna på förpackningen. 7. Servera vegokebaben i pitabröden. Toppa med grönsakstillbehören, kålmixen, vitlökssåsen, hummusen och den picklade rödlöken.