Vegonuggets med currysås och äppelsallad
Vegonuggets med currysås och äppelsallad
Vegonuggets med currysås och äppelsallad
Vegonuggets med currysås och äppelsallad

Vegonuggets med currysås och äppelsallad

649805638370008
1 fp emmervete, 250 g Nuggets2 fp vegonuggets, 400 g Sallad1 äpple1 paprika1 fp salladsmix, 60 g 1 msk olivolja1 msk vitvinsvinäger1 krm salt1 fp mango- och currysås, 200 ml
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en kastrull, ugnsplåt med bakplåtspapper och skål. Ställ fram alla ingredienser och ha grynvatten kokande innan du börjar med matlagningen.2. Koka emmervete enligt anvisningarna på förpackningen.3. Nuggets: Fördela vegonuggetsen på plåten och stek i mitten av ugnen i ca 10 min.4. Sallad: Skiva äpple och tärna paprika. Blanda med salladsmix, olivolja, vitvinsvinäger och salt i skålen.5. Servera nuggetsen med grynen, salladen och mango- och currysås.