Vegoschnitzel med broccolisallad
Vegoschnitzel med broccolisallad
Vegoschnitzel med broccolisallad

Vegoschnitzel med broccolisallad

149684964720005
4 port. valfritt ris/grynSchnitzel och grönsaker2 broccoli1 msk neutral olja (till broccoli)½ tsk salt2 fp vegoschnitzel, 400 g 1 msk neutral olja (vegoschnitzel)Sås1 fp gräddfil, 3 dl 1 tsk timjan2 krm salt 1 krm svartpeppar1 fp salladsmix gul morot, 150 g 
0 kr
1. Förbered: Sätt ugnen på 225°. Ta fram en ugnsplåt med bakplåtspapper och skål. Ställ fram alla ingredienser och ha gryn/risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen. 2. Koka valfritt ris/gryn. 3. Schnitzel och grönsaker: Skär broccoli i mindre bitar och blanda med neutral olja och salt på ena sidan av plåten. Lägg schnitzel på andra sidan plåten och ringla över neutral olja. Stek i mitten av ugnen i ca 15 min. 4. Sås: Blanda gräddfil, timjan, salt och svartpeppar i skålen. 5. Blanda broccolin med salladsmix och servera med vegoschnitzeln, riset/grynen och såsen.