Vegotacos med gräddfil och riven ost
Vegotacos med gräddfil och riven ost
Vegotacos med gräddfil och riven ost
Vegotacos med gräddfil och riven ost
Vegotacos med gräddfil och riven ost
Vegotacos med gräddfil och riven ost

Vegotacos med gräddfil och riven ost

749934234220007
Vegotaco 2 msk neutral olja2 vitlöksklyftor2 msk tomatpuré2 fp vegetarisk tacomix, 130 g1 fp passerade tomater, 390 g3 dl vatten1 tsk salt2 krm svartpepparGrönsaker1 fp gemsallad, 160 g1 fp körsbärstomater, 250 g1 minigurka1 fp majs, 380 gTopping1 fp tortillabröd, 8 st1 fp riven ost, 150 g1 fp gräddfil, 3 dl
0 kr
1. Förbered: Ta fram en traktörpanna och 4 små skålar. Ställ fram alla ingredienser.2. Vegotaco: Hetta upp pannan med neutral olja, fräs pressad vitlök och tomatpuré på medelhög värme i ca 2 min. Tillsätt vegetarisk tacomix, passerade tomater, vatten, salt och svartpeppar i pannan och låt småkoka på medelvärme i ca 5 min.3. Grönsaker: Strimla gemsallad, halvera körsbärstomater och skär minigurka i tärningar. Häll av majsen. Lägg grönsakerna i varsin skål.4. Servera tacon med grönsakerna i tortillabröd och toppa med riven ost och gräddfil.