Wok med tempeh och hoisinsås
Wok med tempeh och hoisinsås
Wok med tempeh och hoisinsås

Wok med tempeh och hoisinsås

149635811450000
1 fp jasminris, 300 g Wok1 fp champinjoner, 250 g 1 broccoli2 msk neutral olja1 fp tempeh, 200 g1 tsk salt1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g 2 vitlöksklyftor1-2 tsk sambal oelek½ fp hoisinsås, 100 ml1 lime1 fp koriander, 20 g 
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och tallrik. Ställ fram alla ingredienser och ha risvatten kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Wok: Kvarta champinjoner och skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp pannan med hälften av neutral olja och stek tempeh på hög värme i 3 min och lägg över på tallriken. Tillsätt resten av neutral olja och fräs grönsakerna och kålmix vitkål/morot på hög värme i 3 min.4. Tillsätt tempeh, pressad vitlök, salt, sambal oelek, hoisinsås, skal och saft från lime i pannan och stek i ca 1 min.5. Hacka koriander och strö över woken. Servera med riset.