Wok med tempeh och hoisinsås
Wok med tempeh och hoisinsås
Wok med tempeh och hoisinsås

Wok med tempeh och hoisinsås

949635740740000
1 fp jasminris, 150 g Wok 1 broccoli1 msk neutral olja1 fp tempeh, 200 g1 fp kålmix vitkål/morot, 400 g1 vitlöksklyfta½ tsk salt1 tsk sambal oelek½ fp hoisinsås, 100 ml 1 lime
0 kr
1. Förbered: Ta fram en kastrull, traktörpanna och tallrik. Ställ fram alla ingredienser och ha risvattnet kokande innan ni börjar med matlagningen.2. Koka jasminris enligt anvisningarna på förpackningen.3. Wok: Skär broccoli i mindre bitar och buketter. Hetta upp pannan med hälften av neutral olja, stek tempeh på hög värme i 3 min och lägg över på tallriken. Tillsätt resten av neutral olja i pannan och fräs broccolin och kålmix vitkål/morot på hög värme i 3 min.4. Tillsätt tempehn, pressad vitlök, salt, sambal oelek, hoisinsås och skal och saft från lime i pannan och stek i ca 1 min. Servera med riset.