![Yaki soba med shitake & pak choi Yaki soba med shitake & pak choi](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v12_yaki_soba_med_shitake_och_pak_choi_4p_QTNkddx.jpg)
![Yaki soba med shitake & pak choi Yaki soba med shitake & pak choi](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v12_yaki_soba_med_shitake_och_pak_choi_4p-thumbImage.jpg)
![Yaki soba med shitake & pak choi Yaki soba med shitake & pak choi](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v12_yaki_soba_med_shitake_och_pak_choi_4p-webImage_large.jpg)
Yaki soba med shitake & pak choi
3491846872000051 fp Sobanudlar, 300 gWok1 msk neutral olja2 fp veganfärs, 400 g1 fp shitake svamp, 150g1 fp pak choi, 250g1 röd paprika1 vitlöksklyfta½ fp Teriyaki & Sesamsås, 125 ml1 lime
0 kr
1. Förbered: Ta fram en wok/traktörpanna, koka upp nudelvatten i en kasrull:2. Koka nudlar efter anvisningarna på förpackningen. Häll sedan av nudlarna och låt dem rinna av.3. Wok: Hetta upp pannan med neutral olja och stek veganfärs tillsammans med shitake svamp på hög värme ca 2 min. Strimla pak choi och paprika under tiden. Sänk till medelhög värme och tillsätt pressad vitlök, paprikan och pak choi. Fräs ytterligare ca 2 min.4. Wok forts: Vänd ner nudlarna och teriyaki & sesamsås, låt allt bli varmt. Skär lime i klyftor.5. Servera nudelwoken tillsammans med limeklyftorna!