![Yakiniku med wokade grönsaker Yakiniku med wokade grönsaker](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/fmf_v12_yakiniku_med_wokade_gronsaker_2p_4p_RDcDw7b.jpg)
![Yakiniku med wokade grönsaker Yakiniku med wokade grönsaker](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/tmf_v12_yakiniku_med_wokade_gronsaker_2p_4p-thumbImage.jpg)
![Yakiniku med wokade grönsaker Yakiniku med wokade grönsaker](https://media.viskanassets.com/v2/middagsfridprod/normal/wmf_v12_yakiniku_med_wokade_gronsaker_2p_4p-webImage_large.jpg)
Yakiniku med wokade grönsaker
3496844804200061 fp basmatiris, 150 gYakiniku:1 bit ingefära2 msk kinesisk soja½ msk vitvinsvinäger1 msk flytande honung1 vitlöksklyfta1 fp lövbiff, ca 180 g1 msk neutral olja½ dl vattenGrönsaker:1 gul lök1 röd paprika1 broccoli1 msk neutral olja
0 kr
1. Förbered: Ta fram en bunke, traktörpanna, och fat. 2. Koka basmatiris i kastrullen enligt anvisningarna på förpackningen. 3. Marinad & lövbiff: Skala och finriv ingefära till 1 msk riven. Blanda ingefäran med kinesisk soja, vitvinsvinäger, flytande honung och pressad vitlöksklyfta i bunken. Skär lövbiff i tunna strimlor och blanda ner marinaden.4. Grönsaker: Skär gul lök i 1 cm breda klyftor. Tärna röd paprika. Skär broccoli i bitar och buketter. Hetta upp neutral olja i pannan och woka grönsakerna på hög värme i ca 5 min. Lägg åt sidan på fatet.5. Yakiniku: Hetta upp neutral olja i samma panna. Stek köttet och dess marinad på hög värme i ca 2 min. Tillsätt vatten.6. Servera yakinikun med grönsakerna och riset.