Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås
Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås

Zucchiniplättar med kallrökt lax och pepparrotssås

249594366430006
Zucchiniplättar1 bakpotatis1 zucchini1 tsk salt1 fp riven hårdost, 50 g2 ägg 1 dl vetemjöl2 msk olivolja1 msk smör1 fp salladsmix, 65 g1 fp kallrökt lax, 150 g1 fp dill & pepparrotssås, 220 ml
0 kr
1. Förbered: Ta fram en bunke, sil, rivjärn, stekpanna och en salladsskål.2. Zucchiniplättar: Grovriv potatis och zucchini. Blanda rivet med salt och krama ur vätskan i en sil. Blanda sedan rivet med hårdost, ägg och vetemjöl i bunken. Hetta upp stekpannan med olivolja och smör och klicka ut ca 4 klickar smet åt gången (ca 2 msk/plätt) i pannan och platta till med en stekspade. Stek i omgångar på medelhögvärme ca 3-4 min/sida. Tills de är gyllenbruna.3. Servera zucchiniplättarna med salladsmixen och kallrökt lax. Toppa med dill- & pepparrotssås.