Melliskassen

Med vår mellanmålskasse från Middagsfrid har du alltid goda och lättlagade mellanmål hemma. Alla recept är snabba att tillaga och de passar till både barn och vuxna. Här erbjuds till exempel matiga wraps och nyttiga smoothies, bars och chokladbollar. Mellanmålen passar utmärkt att ta med till jobbet eller på utflykten, men också att äta efter skoldagens slut. Pris: 149 kr
Lättlagade, hälsosamma och goda mellanmål
En god variation av smoothies, bars, nyttiga chokladbollar och wraps
Beställs tillsammans med en matkasse
Pris: 149 kr
Beställ matkasse

Välkomsterbjudande!


Just nu får du 30% rabatt 

på dina 3 första matkassar 

Kod: Godarevanor30
*Gäller endast nya kunder

Få hälsosamma rutiner med Melliskassen

Frukost, lunch och middag är viktiga måltider, men glöm inte bort mellanmålet. Ett bra mellanmål är både näringsrikt och lockande att sätta tänderna i. Våra receptkreatörer arbetar av just den anledningen med att sätta samman mellisar som både känns som vardagslyx och mättar.


Genom att använda våra mellisrecept kan du uppleva att du får mer tid över till annat, samtidigt som du får en hälsosammare vardag. Mellanmålen i Melliskassen kan hjälpa att ersätta bakverk, godis och snacks vilket gör att du och din familj kan få hälsosammare vanor.

Fördelarna med en Melliskasse

Genom att låta oss leverera en mellanmålskasse till dig med din vanliga leverans av matkasse slipper du handla mellanmål varje vecka. Det besparar dig tid och ork som du istället kan spendera med familjen. Du slipper dessutom bära hem tunga produkter från matbutiken titt som tätt.


Dessutom får ni större variation i mellanmålen, vilka annars kan bli ganska enformiga. Det är lätt att barnen tröttnar på vanliga smörgåsar eller yoghurt vecka ut och vecka in. Kanske hittar ni nya favoriter som ni väljer att fortsätta göra flera gånger om.

En melliskasse med omsorg för dig och miljön

På Middagsfrid strävar vi efter att kunna erbjuda dig goda måltider som underlättar din och din familjs vardag. Vårt engagemang för dig och din omvärld slutar dock inte där. För oss är det viktigt att även tänka på klimat och hållbarhet. Därför arbetar vi aktivt med att våra måltidskassar ska innehålla nyttiga, lokalproducerade och klimatvänliga råvaror. Det gäller även för våra mellanmål i Melliskassen.

Klimattänk i hela kedjan

I din klimatvänliga melliskasse kommer du därför att hitta råvaror som är i säsong, mejeriprodukter som i huvudsak är producerade i Sverige och inga ägg i våra kassar kommer från burhöns. Din mat ska ge en bra känsla i magen på fler än ett sätt och därför tar vi vårt hållbarhetsarbete på stort allvar.


När du beställer vår Melliskasse får du hem en kasse med noga utvalt innehåll. Kassen levereras direkt hem till din dörr, tillsammans med din middagskasse, och varje vecka bjuder vi på nya spännande recept eller omarbetade klassiker. Du får ett recept per vecka som kan användas som mellanmål flera dagar i rad.

Så beställer du Melliskasse 

Vår mellanmålskasse kan inte beställas separat, utan det är ett tillval till våra vanliga matkassar. Du kan också beställa en fruktkasse som tillval, för enkla och snabba mellanmål eller till fruktstunden i skolan. Du får din melliskasse levererad hem till dörren de veckor du själv väljer.

Upptäck våra andra matkassar

Klassiska, hälsosamma och inspirerande recept
Byt ut och välj egna maträtter
Variation av kött, fisk, fågel och vego
Från 599 kr
Enkla, snabba och hälsosamma recept 
Byt ut och välj egna maträtter 
Barnvänliga smaker 
Från 799 kr
Enkla, hälsosamma och goda recept
Middagar under 25 min
Byt ut och välj egna maträtter
Från 799 kr
En variation av fisk, skaldjur, fågel och vegetariska maträtter
Alltid fokus på hälsosam mat
Byt ut och välj egna maträtter 
Från 599 kr
Middagar på max 15 min
Hälsosamma och goda recept
Byt ut och välj egna maträtter
Från 799 kr
Näringsladdade och goda maträtter
Recept under 650 kcal per portion
Framtagen i samarbete med kostvetare
Från 599 kr
Nya spännande smaker varje vecka 
Fiber- och näringsrika maträtter 
Byt ut och välj egna maträtter
Från 569 kr
Innehåller ca 3-3,5 kg frukt
Fokus på ekologiska och KRAV-märkta frukter
Säljs tillsammans med valfri matkasse
145 kr