30% + 30% + 20% + 20% på dina 4 första kassar med koden FRIDFULLT                                        .          

Matkasse för barnfamiljen med gott om grönt

Barnkassen

En matkasse för hela familjen. Extra snälla smaker för de små, utan att för den sakens skull bli tråkigt för de stora. Här får du hjälp att äta varierat och introducera grönsaker i maten på ett gott och enkelt sätt.

  • Snabba och enkla middagar
  • Recept för hela familjen
  • Snälla smaker för stora och små
  • En smidig vardag för hela familjen
  • Fullproppad med näring för alla

Från: 839kr

Här ser ni recept från vår kommande matkasse

sön 17 dec. / mån 18 dec.
sön 17 dec. / mån 18 dec.
sön 31 dec. / mån 1 jan.
sön 7 jan. / mån 8 jan.
Kalorismart
Laktosfri
Lättlagad
Under 15 min
Sej i kokosmjölk med limedressad rädissallad
Innovativ produkt
Inspirerande
Laktosfri
Under 30 min
Chili con carne med orientaliskt bröd och koriander
Barnvänlig
Inspirerande
Lättlagad
Under 15 min
Spenatsoppa med färskost, baguette och smashat ägg
Barnvänlig
Inspirerande
Laktosfri
Under 15 min
Mezze pasta med broccolipesto och basilika
Barnvänlig
Inspirerande
Kalorismart
Över 30 min
Juliga kalkonfärsbullar med rotfrukter och rödbetstzatziki
Innehåll
Kockens kommentar

Det är lätt hänt att barnfamiljers middagar blir enformiga med köttbullar, korv, potatismos och tacos som stående inslag. Med vår barnkasse får ni mer variation och kan hitta nya rätter att utöka barnens lista över favoriträtter med. Barn växer och det är viktigt att de får i sig näring, men det är inte alltid så enkelt att hitta hälsosam och näringsrik mat som de tycker om. Våra kockar är experter på att komponera maträtter som barn älskar och som dessutom innehåller all den näring ett växande barn behöver för att må bra. ​

Recepten är noga planerade för de små utan att för den sakens skull bli tråkiga för vuxna. Vi hjälper dig introducera grönsaker på ett enkelt sätt och ser till att du och familjen får lite av varje på tallriken. Kött, fisk, fågel och vegetariskt ch massvis med färgglada grönsaker. Bra råvaror, inga onödiga tillsatser eller e-ämnen och gott om grönt. Precis som det ska vara.​

Våra kockar planerar och förbereder en meny och du väljer själv om du vill justera och lägga till dina favoriter. Du väljer själv om du vill ha 3-5 middagar och bestämmer leveransdag så kör vi hem recept och råvaror till din dörr. Enkelt!​

I vår barnkasse får du recept med barnvänliga maträtter. Vi är noggranna med vilka matvaror vi väljer att stoppa ned i matkassen och undviker matvaror med onödiga tillsatser och e-nummer. 

Genom att köpa en barnvänlig matkasse behöver du inte lägga tid på att planera och handla vilket ger dig mer tid över att tillbringa med familjen. Barnkassen innehåller både gamla och nya recept som är omtyckta både hos barn och vuxna. Det kan handla om att göra egna fiskpinnar eller en ny twist på köttfärssåsen. Allting med barnvänliga smaker, men med lite mer spänning. Självklart ingår det mycket grönsaker i varje recept!     

Mamma med barn läser recept

Middagar med bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter och grönsaker då de är bättre både för din hälsa och för klimatet. Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter och genom att välja vår matkasse får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst.


Inga råvaror i våra matkassar har flygtransporterats till Sverige och vi undviker e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår matkasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.

Minska matsvinnet med Matkasse

När du beställer vår matkasse kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp.


Vi ser till att dina middagar alltid är komponerade med precis det som du behöver. Maten skall ätas och inte slängas tycker vi!


Med vår matkasse får ni middagar som alla tycker om, som är hälsosamma för dig och din familj och för miljön. 

Hackar chili och persilja på skärbräda
En plåt och tallrik med pastagratäng med fläskfärs och tomatsallad

Alltid hälsosamma middagar med Middagsfrid

Veckans maträtter är alltid planerade ur ett näringsperspektiv av våra kockar och näringsrådgivare, så att ni får i er en varierad kost som är hälsosam för hela familjen.

Byt ut dina maträtter

När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter om du ser något annat som faller dig och din familj bättre i smaken. Självklart väljer du själv hur ofta du vill ha din matkasse!