Middagsbord på restaurang Urban Deli

Lägg till maträtter från restaurang Urban Deli i din Middagsfridskasse.

Vi erbjuder restauranglagade, nästan klara, middagar från Urban Deli - en av Stockholms mest populära restauranger. Urban Deli består av ett gäng glada och nyfikna innovatörer som brinner för att göra matlivet både enklare och godare. Rätterna är lagade av kockar från grunden, med råvaran i fokus där du själv endast lägger sista handen på. 

Du kan antingen välja att byta ut ett av dina recept mot en Urban Deli-rätt, eller välja att lägga till det som en extra rätt. Rätterna kommer med enkla tillagningsinstruktioner, och är perfekta för dig som vill lyxa till det. 

  • Maträtter förberedda av kockar på restaurang
  • Restaurangrätter som nästan är klara 
  • Goda och snabba middagar
  • Spännande råvaror och smaker

Urban Deli saluhall

Om Urban Deli

Urban Deli är en av Stockholms mest populära restauranger som slog upp dörrarna för första gången för 13 år sedan. Idag finns Urban Deli runtom i Stockholm - i Sickla, på Sveavägen, på Nytorget och på Centralstationen. Urban Deli arbetar branschöverskridande och har, förutom restaurang och bar, även butik och saluhall under ett och samma tak. En upplevelse som är värd ett besök. 


Urban Deli är kända för sin innovativa matlagning och ligger i framkant när det kommer till råvaror och smaker. Maten ska vara god och producerats på ett sätt som är gott för människor, djur, miljö och klimat - utan onödigt resursslöseri. 

Kockens kommentar

Jag och mina kollegor lagar alla våra rätter från grunden med råvaran i fokus. Alla maträtter är en nästan färdig middag där du själv bara lägger sista handen på. Det kan handla om att steka en bit fisk, kött eller grönsaker medan tillbehören som till exempel potatisgratäng och sås ska värmas. För oss är det självklart att det är Bjärekyckling, ASC-  och MSC-märkt fisk och skaldjur, nöt och fläsk från svenska gårdar och grönsaker i säsong som är grunden i vår matlagning och maträtter.


Det känns väldigt roligt att vi nu kan erbjuda vår restauranglagade mat till Middagsfrids kunder och på så sätt låta fler runtom i Sverige ta del av vår mat.


Kock från Urban Deli i kök med grönsaker