30% + 30% + 20% + 20% på dina 4 första kassar med koden FRIDFULLT                                        .          

Middagsbord på restaurang Urban Deli

Nyhet! Lägg till maträtter från restaurang Urban Deli i din Middagsfridskasse.

Nu kan vi erbjuda restauranglagade, nästan klara, middagar från Urban Deli - en av Stockholms mest populära restauranger. Urban Deli består av ett gäng glada och nyfikna innovatörer som brinner för att göra matlivet både enklare och godare. Rätterna är lagade av kockar från grunden, med råvaran i fokus där du själv endast lägger sista handen på. 

Du kan antingen välja att byta ut ett av dina recept mot en Urban Deli-rätt, eller välja att lägga till det som en extra rätt. Alla rätter kan väljas för 2 eller 4 personer och kommer med enkla tillagningsinstruktioner. Perfekt för dig som vill lyxa till det. 

  • Maträtter förberedda av kockar på restaurang
  • Restaurangrätter som nästan är klara 
  • Goda och snabba middagar
  • Spännande råvaror och smaker

Träffa Jessie Sommarström - Årets Kock 2022 och skaparen av Årets Rätt som du nu kan beställa till prova-på-pris!

Jessie Sommarström, Årets Kock 2022, har skapat Årets Rätt 2023. Det är 50/50 köttbullar i tomatsås med pasta, där köttbullarna består av 50 % blandfärs och 50 % med färs på svenskodlade baljväxter. Med Årets Rätt vill Jessie Sommarström tillsammans med Årets Kock bidra till en minskad klimatpåverkan och till en bättre folkhälsa – och lyfta att hållbar mat inte ska vara en klassfråga. Du finner den som tillval när du väljer veckans recept i din Middagsfridskasse.​


Kock från Urban Deli i kök med grönsaker
Urban Deli saluhall

Om Urban Deli

Urban Deli är en av Stockholms mest populära restauranger som slog upp dörrarna för första gången för 13 år sedan. Idag finns Urban Deli runtom i Stockholm - i Sickla, på Sveavägen, på Nytorget och på Centralstationen. Urban Deli arbetar branschöverskridande och har, förutom restaurang och bar, även butik och saluhall under ett och samma tak. En upplevelse som är värd ett besök. 


Urban Deli är kända för sin innovativa matlagning och ligger i framkant när det kommer till råvaror och smaker. Maten ska vara god och producerats på ett sätt som är gott för människor, djur, miljö och klimat - utan onödigt resursslöseri. 

Kockens kommentar

Jag och mina kollegor lagar alla våra rätter från grunden med råvaran i fokus. Alla maträtter är en nästan färdig middag där du själv bara lägger sista handen på. Det kan handla om att steka en bit fisk, kött eller grönsaker medan tillbehören som till exempel potatisgratäng och sås ska värmas. För oss är det självklart att det är Bjärekyckling, ASC-  och MSC-märkt fisk och skaldjur, nöt och fläsk från svenska gårdar och grönsaker i säsong som är grunden i vår matlagning och maträtter.


Det känns väldigt roligt att vi nu kan erbjuda vår restauranglagade mat till Middagsfrids kunder och på så sätt låta fler runtom i Sverige ta del av vår mat.


Kock från Urban Deli i kök med grönsaker