Så fungerar Middagsfrid

Vi på Middagsfrid vill göra det enklare för dig att få vardagspusslet att gå ihop. Genom prenumeration på färdigplanerade veckomenyer, hemleverans och möjlighet att byta rätter efter tycke och smak ser vi till att du får mer tid över till annat.

Kock som hackar grönkål i restaurangkök

Veckomenyer av kockar

Våra kockar planerar veckans menyer till våra matkassar så att du kan känna dig trygg med att maten som du äter är genomtänkt ur ett hälsoperspektiv, och innehåller det som är bra för dig och din hälsa.


Vi har flera matkassar att välja bland beroende på vilken typ av mat du vill ha och om du vill laga från grunden eller få mer färdiglagat. Oavsett vilken av våra kassar du väljer får du middagar fyllda med smak, näring och inspiration. Förutom att se till att du får i dig precis allt det kroppen behöver, minskar matkassarna även matsvinn och är fyllda med klimatsmarta råvaror.

Enkel prenumeration och valfrihet

Middagsfrid är en prenumerationstjänst där du kan välja hur många rätter du får per vecka och om du vill få din matkasse varje eller varannan vecka. Vi har ingen bindningstid och du kan när du vill pausa en leverans om du skulle önska. Enkelt, som det borde vara! ​

Om du vill välja egna rätter kan du enkelt byta ut maträtterna som våra kockar har planerat och välja på flera andra. Du kan byta ut dina maträtter efter att du beställt en matkasse på Mina sidor.

En matkasse från Middagsfrid står på en köksbänk. Grytor och plåtar med mat syns i bakgrunden.
En familj med två barn som äter middag med tända ljus

Leverans till din dörr

Du bestämmer själv hur ofta du vill ha din matkasse och vi levererar den hem direkt till din dörr så att du slipper tänka på att handla och snabbt kan och enkelt få en god och hälsosam middag till bordet.