Supersnabb matkasse med middagar på max 15 min

Supersnabba kassen

En matkasse för dig som vill lägga tid på annat. Tack vare fler färdiga komponenter har du middag på bordet på en kvart utan att för den sakens skull behöva kompromissa med smak och näringsinnehåll.

  • Middag på 15 minuter
  • Snabba, goda vardagsrätter
  • Mer tid till annat
  • Förberett i förväg
  • Spara tid med färdiga komponenter

Från: 839kr

Här ser ni recept från vår kommande matkasse

sön 23 juni / mån 24 juni
sön 23 juni / mån 24 juni
sön 30 juni / mån 1 juli
sön 7 juli / mån 8 juli
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Lättlagad
Under 15 min
Kycklingfärspanna med nudlar och ingefärssås
Barnvänlig
Glutenfri
Lättlagad
Under 15 min
Chorizo med fetaostsallad och tzatziki
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Under 15 min
Röd curry med linser och limesyrad gurka
Inspirerande
Kalorismart
Under 15 min
Siciliansk pasta med aubergine och kapris
Barnvänlig
Kalorismart
Lättlagad
Under 15 min
Bakad kolja med spetskål, dill- och pepparrotssås med äpple
Om kassen

Vår supersnabba matkasse garanterar middagar på under 15 minuter utan att ge avkall på smak eller näring. Den erbjuder en mix av kött-, fisk-, fågel- och vegetariska alternativ, där vi dessutom förberett delar av momenten för att du ska spara tid. Allt är noggrant sammansatta av våra kockar utan att kompromissa med kvalitet.


Du kan enkelt byta maträtter och välja mellan att få 3-5 middagar levererade till din dörr.


”Våra recept är snabba, säsongsbetonade och fullpackade med näringsrika ingredienser. Vi väljer noggrant råvaror utan onödiga tillsatser eller e-nummer för att säkerställa hälsosamma och goda måltider.” – Oskar, kock på Middagsfrid

Mor och dotter läser recept i kök

Middagar med bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter och grönsaker då de är bättre både för din hälsa och för klimatet. Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter och genom att välja vår matkasse får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst.


Inga råvaror i våra matkassar har flygtransporterats till Sverige och vi undviker e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår matkasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.

Minska matsvinnet med Matkasse

När du beställer vår matkasse kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp.


Vi ser till att dina middagar alltid är komponerade med precis det som du behöver. Maten skall ätas och inte slängas tycker vi!


Med vår matkasse får ni middagar som alla tycker om, som är hälsosamma för dig och din familj och för miljön. 

Örter hackas på en skärbräda i trä
En tallrik kycklingfärspanna med nudlar och ingefärssås. Limeklyftor och chilisås ligger bredvid.

Alltid hälsosamma middagar med Middagsfrid

Veckans maträtter är alltid planerade ur ett näringsperspektiv av våra kockar och näringsrådgivare, så att ni får i er en varierad kost som är hälsosam för hela familjen.

Byt ut dina maträtter

När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter om du ser något annat som faller dig och din familj bättre i smaken. Självklart väljer du själv hur ofta du vill ha din matkasse!