30% + 30% + 20% + 20% på dina 4 första kassar med koden FRIDFULLT                                        .          

Supersnabb matkasse med middagar på max 15 min

Supersnabba kassen

En matkasse för dig som vill lägga tid på annat. Tack vare fler färdiga komponenter har du middag på bordet på en kvart utan att för den sakens skull behöva kompromissa med smak och näringsinnehåll.

  • Middag på 15 minuter
  • Snabba, goda vardagsrecept
  • Mer tid till annat
  • Förberett i förväg
  • Spara tid med färdiga komponenter

Från: 839kr

Här ser ni recept från vår kommande matkasse

sön 10 dec. / mån 11 dec.
sön 10 dec. / mån 11 dec.
sön 17 dec. / mån 18 dec.
sön 31 dec. / mån 1 jan.
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Lättlagad
Under 15 min
Sej i röd curry med broccoli
Glutenfri
Laktosfri
Lättlagad
Under 15 min
Fläskkotlett med pestopotatis
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Under 15 min
Rödbetor med fetaost, koriander, fänkålscrudité och bönor
Glutenfri
Kalorismart
Laktosfri
Under 15 min
Thailändsk gryta med kycklingfärs och ugnsgrillade morötter
Barnvänlig
Lättlagad
Under 15 min
Linguine svamppasta med grönkål och lagrad hårdost
Innehåll
Kockens kommentar
Med Supersnabba kassen har du middag på bordet på mindre än en kvart utan att för den sakens skull kompromissa med varken smak eller näringsinnehåll. 

Kassen innehåller en blandning av kött-, fisk-, fågel- och vegorätter och menyerna är noga komponerade av våra kockar. Vi har dessutom förberett delar av momenten så att du ska spara tid. Resultatet är enkla, snabba och säsongsbaserade recept fullproppade med smak och näring. 

Du byter enkelt maträtter om du är sugen på någonting annat, väljer mellan 3-5 middagar och när du vill ha din kasse levererad. Enklare än så kan nog inte middagen bli.

I vår Supersnabba kasse får du recept som som går supersnabbt att tillaga. Max 15 minuter, men självklart tummar vi inte på kvaliteten och smakerna! Med den Supersnabba kassen får du hälsosamma och näringsrika middagar till bords. Vi är noggranna med vilka matvaror vi väljer att stoppa ned i matkassen och undviker matvaror med onödiga tillsatser och e-nummer.      

Mor och dotter läser recept i kök

Middagar med bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter och grönsaker då de är bättre både för din hälsa och för klimatet. Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter och genom att välja vår matkasse får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst.


Inga råvaror i våra matkassar har flygtransporterats till Sverige och vi undviker e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår matkasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.

Minska matsvinnet med Matkasse

När du beställer vår matkasse kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp.


Vi ser till att dina middagar alltid är komponerade med precis det som du behöver. Maten skall ätas och inte slängas tycker vi!


Med vår matkasse får ni middagar som alla tycker om, som är hälsosamma för dig och din familj och för miljön. 

Örter hackas på en skärbräda i trä
Skål med krämig vegofärsgryta med broccoli och bulgur. Bredvid finns en paprika och en skål med sallad.

Alltid hälsosamma middagar med Middagsfrid

Veckans maträtter är alltid planerade ur ett näringsperspektiv av våra kockar och näringsrådgivare, så att ni får i er en varierad kost som är hälsosam för hela familjen.

Byt ut dina maträtter

När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter om du ser något annat som faller dig och din familj bättre i smaken. Självklart väljer du själv hur ofta du vill ha din matkasse!