Supersnabba kassen

I vår supersnabba matkasse hittar du recept som är lättlagade och som går snabbt att färdigställa, max 15 minuter. Alla recept i vår supersnabba kasse är både hälsosamma och goda. Det är klimatsmart att välja en snabb matkasse från oss eftersom de bidrar till minskat matsvinn. Alla recept är noggrant uträknade för att minimera avfall och överblivna råvaror.
Laga hälsosam mat på 15 minuter 
Enkla och goda recept
Byt ut recept och hitta dina favoriter
Du kan välja att få vår Supersnabba kasse med 3–5 middagar per vecka
Smidig hemleverans
Från: 799kr
Beställ

Välkomsterbjudande!


Just nu får du 30% rabatt 

på dina 3 första matkassar 

Kod: Godarevanor30
*Gäller endast nya kunder
Tips! Du kan byta ut dina maträtter om du inte tycker att veckans meny passar dig. När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter.

Innehåll i Supersnabba kassen

Kassen innehåller en blandning av kött-, fågel-, fisk- och vegorätter. Recepten är alltid varierande och innehåller fågel, kött, fisk och vegetariskt. All fisk väljer vi från Världshälsoorganisationens fiskguide och det förekommer alltså ingen rödlistad fisk i våra kassar. 

Kockens kommentar

I vår Supersnabba kasse får du recept som som går supersnabbt att tillaga. Max 15 minuter, men självklart tummar vi inte på kvaliteten och smakerna! Med den Supersnabba kassen får du hälsosamma och näringsrika middagar till bords. Vi är noggranna med vilka matvaror vi väljer att stoppa ned i matkassen och undviker matvaror med onödiga tillsatser och e-nummer. 

/Helena på Middagsfrid

Välj dina egna maträtter

På vår hemsida kan du se vilka maträtter som planeras i Supersnabba kassen.


Veckans maträtter är alltid planerade ur ett näringsperspektiv av våra kockar och näringsrådgivare, så att ni får i er en varierad kost som är hälsosam för hela familjen.


När du har beställt din matkasse kan du logga in under Mina sidor och enkelt byta ut dina maträtter om du ser något annat som faller dig och din familj bättre i smaken.


Självklart väljer du själv hur ofta du vill ha din matkasse.

Bra råvaror från Sverige

Vi på Middagsfrid vill stötta svenska producenter och du hittar därför enbart svenskt kött och fågel i våra matkassar. Även grönsaker och mejeriprodukter kommer mestadels från Sverige. Dessutom väljer vi gärna ekologiska mejeriprodukter och grönsaker då de är bättre både för din hälsa och för klimatet. Vi har mycket stort fokus på klimatet och hållbarhet när vi väljer maträtter och genom att välja vår matkasse får ni inte bara god och hälsosam mat utan gör även miljön en tjänst. 

Inga råvaror i våra matkassar har flygtransporterats till Sverige och vi undviker e-nummer för att du ska kunna äta så tillsatsfritt som möjligt. Om du får med ett halvfabrikat i vår matkasse kan du lita på att det är noga kontrollerat av oss och håller högsta kvalitet.


Minska matsvinnet med Matkasse

När du beställer vår matkasse kommer du också minska matsvinnet eftersom vi noga räknar ut vad du behöver för varje maträtt. Varje år kastar vi svenskar otroliga mängder mat, vilket du kan undvika med vår hjälp.

Upptäck våra andra matkassar

Nya spännande smaker varje vecka 
Fiber- och näringsrika maträtter 
Byt ut och välj egna maträtter
Från 569 kr
Klassiska, hälsosamma och inspirerande recept
Byt ut och välj egna maträtter
Variation av kött, fisk, fågel och vego
Från 599 kr
Enkla, snabba och hälsosamma recept 
Byt ut och välj egna maträtter 
Barnvänliga smaker 
Från 799 kr
Näringsladdade och goda maträtter
Recept under 650 kcal per portion
Framtagen i samarbete med kostvetare
Från 599 kr
Enkla, hälsosamma och goda recept
Middagar under 25 min
Byt ut och välj egna maträtter
Från 799 kr
En variation av fisk, skaldjur, fågel och vegetariska maträtter
Alltid fokus på hälsosam mat
Byt ut och välj egna maträtter 
Från 599 kr
Goda och lättlagade mellanmål
Alltid fokus på hälsosam mat
Säljs tillsammans med valfri matkasse
149 kr
Innehåller ca 3-3,5 kg frukt
Fokus på ekologiska och KRAV-märkta frukter
Säljs tillsammans med valfri matkasse
145 kr